De voordelen van een abonnement

Een abonnement van het Antwerp Symphony Orchestra blijft de meest voordelige formule om een jaar lang te genieten van live klassiek.

 • Voorrang bij het bespreken van je zitplaatsen: Voor de abonnementen Meesterwerken, Groot Symfonisch, Grote Solisten, Grote Solisten +1, Zaterdagmiddag en Cofena ben je bovendien zeker van een vaste plaats voor alle concerten binnen je abonnement. 
 • Tot 35% korting op de ticketprijzen binnen je abonnement en tot 15% korting op bijkomende losse tickets buiten je abonnement (enkel geldig op de ticketprijzen van de concerten van het Antwerp Symphony Orchestra in Antwerpen, inclusief de prestigeconcerten en de concerten van de internationale orkesten vermeld op de website, met uitzondering van de KIDconcerten, de Clubconcerten en de verdiepende voorstellingen). 
 • Ruilservice
  Vaste abonnementen vanaf 4 concerten: Abonnees met een abonnement vanaf 4 concerten hebben het recht om maximaal 1x per seizoen een ticket uit hun abonnement gratis te ruilen*.
  - Vaste abonnementen vanaf 6 concerten: Abonnees met een abonnement vanaf 6 concerten hebben het recht om maximaal 2x per seizoen een ticket uit hun abonnement gratis te ruilen*. 
  - Losse tickets: worden in principe niet omgeruild of terugbetaald. Uitzonderlijk kunnen tickets wel omgeruild worden om redenen van overmacht, mits betaling van een omboekingskost van €5 per omgeruild ticket*. 
  *Ruilen enkel mogelijk tot 1 week voor het concert en enkel naar een specifiek concert binnen hetzelfde seizoen. Niet inwisselbaar voor een tegoedbon.
 • Programmaboekjes voor de helft van de prijs als je ze samen met uw abonnement bestelt. Je betaalt slechts €2 per programma ipv €4. Samen met je concerttickets ontvang je vouchers, die je voor het concert kan omruilen voor een programmaboekje.
 • Een blik achter de schermen van het Antwerp Symphony Orchestra tijdens een besloten repetitie exclusief voor abonnees. Je kan 1x per seizoen gratis een besloten repetitie bijwonen.

Andere voordelen bij het Antwerp Symphony Orchestra

Gratis openbaar vervoer in Antwerpen
Het Antwerp Symphony Orchestra en De Lijn maken het je nog gemakkelijker om te genieten van live klassiek. In de provincie Antwerpen reis je op de dag van je concert gratis heen en terug met bus of tram. Sms ASO naar 4884 voordat je op het voertuig stapt.

A-kaart
Het Antwerp Symphony Orchestra doet mee met de A-kaart. In ruil voor een digitale A-kaartbon ontvang je €2 korting op je ticket-aankoop. (Niet cumuleerbaar met andere kortingen of voordeeltarieven.)

4x  per jaar het gratis magazine van het Antwerp Symphony Orchestra
Het magazine van het Antwerp Symphony Orchestra brengt interviews met solisten en dirigenten, neemt je mee achter de schermen van het orkest en zorgt voor verdieping bij de concerten die op het programma staan.