We Have A Dream met Tutu Puoane

Dag
Zaterdag 04.05.2024 - 20:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Price range
Vanaf €16

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren ticketbalie: di en do van 14:00 tot 16:45
  • openingsuren ticketlijn: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Muziek brengt soelaas in een wereld die brandt. We Have a Dream bundelt het beste uit de rijke geschiedenis van de protestsong: van Stevie Wonder tot Marvin Gaye, van Nina Simone tot Sting. Antwerp Symphony deelt het podium met Brussels Jazz Orchestra en Tutu Puoane. We Have a Dream van de Antwerpse met Zuid-Afrikaanse roots is een project met een universele boodschap, vandaag actueler dan ooit. Een eerbetoon aan de mensenrechten, en aan de verdedigers daarvan.

 

Bio's

Jules Buckley

Functie
Gastdirigent

Jules Buckley is een Britse arrangeur, dirigent en componist. Sinds augustus 2013 is hij chef-dirigent van het Nederlandse Metropole Orkest.

Lees verder

Brussels Jazz Orchestra

Instrument
ensemble

Brussels Jazz Orchestra (BJO) brengt jazz met een dynamische, orkestrale sound, die tegelijk geworteld is in de jazztraditie. Het enige professionele jazzorkest van België heeft een reputatie die reikt van Singapore tot New York en is een graag geziene gast op festivals en podia over de hele wereld. De opnames van het ensemble worden internationaal gewaardeerd en met prijzen beloond. Brussels Jazz Orchestra is huisorkest van Flagey en vierde in 2013 zijn twintigste verjaardag.

Lees verder

Tutu Puoane

Instrument
zang

Tutu Puoane is een van de opwindende stemmen in de internationale jazzscene van vandaag.

Lees verder