Abonnementen

Abonnementen & pakketten

Naar goede gewoonte trekt het Antwerp Symphony Orchestra ook in 2020-2021 alle muzikale registers open. Grootse meesterwerken, gerenommeerde solisten, intieme kamermuziek, speelse KIDconcerten… Laat je verrassen, verwonderen en verleiden door ons gevarieerde concertaanbod. Een abonnement van het Antwerp Symphony Orchestra blijft de meest voordelige formule (tot 35% korting!) om een jaar lang te genieten van live klassiek.

Klik hier voor extra info ivm onze abonnementen >>>

Meld je eerst aan om je abonnement(en) te verlengen.

Vragen ivm het bestellen van een abonnement?
Bekijk onze pagina met Veelgestelde vragen >>>

Vragen over je concert in deze speciale tijden?
Check www.antwerpso.be/gerustgenieten >>>

Keuze-abonnement: Flex

Live klassiek was nog nooit zo voordelig en flexibel. Met onze Flex-formule stel je je eigen abonnement samen. Kies 4 concerten of meer en krijg 20% korting op de ticketprijzen.

Je stelt je eigen abonnement samen
Kies 4 concerten of meer uit de suggesties en krijg 20% korting

Meesterwerken

Een stijlvolle avond in het gezelschap van gerenommeerde dirigenten en grote solisten en het orkest dat schittert in de mooiste werken uit het symfonische repertoire: met het abonnement Meesterwerken geniet je van alle hoogtepunten uit het seizoen van het Antwerp Symphony Orchestra in de nieuwe Koningin Elisabethzaal. 

10 concerten
De grootste werken uit het symfonische repertoire
Solisten en dirigenten van wereldniveau
Alle hoogtepunten van het seizoen in één reeks

Groot symfonisch

Met het abonnement Groot Symfonisch bewijst het Antwerp Symphony Orchestra gepaste eer aan de grootste componisten. Laat je door Beethoven, Brahms, Sjostakovitsj, Strauss en Mozart op sleeptouw nemen en beleef een avond onvergetelijk klassiek. 

5 concerten
Grootse meesterwerken die u live moet beleven
Opera, oratorium, symfonie, concerto: alle grote genres in een reeks
Overrompelende totaalervaring

Grote solisten

Zelfs de grootste solisten gaan het liefste in dialoog met een orkest. Soms harmonieus, soms dissonant, maar altijd met een finale in vuur en vlam. Klaar voor virtuoos samenspel? We zetten enkele grote muzikale persoonlijkheden en een impressionant orkest op een rij. 

Mag het iets meer zijn? 
Bekijk ook het abonnement Grote Solisten +1 >>> 

4 concerten
Toonaangevende solisten
Muzikaal vuurwerk gegarandeerd

Grote solisten +1

Zelfs de grootste solisten gaan het liefste in dialoog met een orkest. Soms harmonieus, soms dissonant, maar altijd met een finale in vuur en vlam. Klaar voor virtuoos samenspel? We zetten enkele grote muzikale persoonlijkheden en een impressionant orkest op een rij. Kies voor Grote solisten +1 en geniet van een extra concert. 

5 concerten
Toonaangevende solisten
Muzikaal vuurwerk gegarandeerd

Zaterdagmiddag

Met zijn concertaanbod op zaterdagmiddag bewijst het Antwerp Symphony Orchestra al jaren dat een klassiek concert ook gerust overdag kan. Een heerlijke mix van symfonische klassiekers en virtuoze solisten en je bent de drukte van de stad meteen vergeten. 

5 concerten
Klassiekers uit het symfonische repertoire
Een moment van onthaasting

Zondagochtend

Met het Antwerp Symphony Orchestra is het aangenaam ontwaken op zondagochtend: een korter concert zonder pauze met een mix van klassiekers uit het symfonische repertoire en solisten en je dag is goed begonnen. Om het weekendgevoel compleet te maken, trakteert het orkest op koffie en een koffiekoek*.

4 concerten
Toegankelijk repertoire
Mix van symfonische klassiekers en solisten

Shuffle

In de reeks Shuffle brengt het Antwerp Symphony Orchestra drie spannende concerten waarbij nieuwe muziek wordt gespiegeld aan inspiratiebronnen van oude meesters en een solist (uit het orkest) vooraan op het podium schittert. 

3 concerten
Muzikale ontdekkingsreis
Intense concertbeleving gegarandeerd

Kamermuziek

Klein, en toch groots, zo kan je onze reeks Kamermuziek het beste omschrijven. Zes zondagen treden onze muzikanten aan in wisselende formaties om je te ontroeren met de mooiste kamermuziek. Met een heerlijke kop koffie of thee na afloop van het concert zet je een muzikaal punt achter het weekend.

6 concerten
Kleine bezetting in een intiem kader
Persoonlijke ontmoeting met de muzikanten
Het orkest in een andere context

KIDconcerten

Te jong om te genieten van klassieke muziek? Nee hoor. De KIDconcerten vormen de ideale manier om kennis te maken met prachtige orkestmuziek. Voeg daar nog getalenteerde acteurs aan toe die een boeiend verhaal vertellen en je hebt het perfecte begin van een muzikaal dagje uit. 

3 concerten
Orkestvertellingen met bekende acteurs
Unieke mix van tekst en muziek
Voor kinderen vanaf 6 jaar én hun (groot)ouders

Lezingen - abonnement

In het kader van seizoensthema ‘Macht & betovering’ organiseren we een lezingenreeks, waarin we het seizoensthema verder uitdiepen door experts aan het woord te laten over hun eigen vakgebied.

4 lezingen

Instapabonnement

Een abonnement van het Antwerp Symphony Orchestra is de meest voordelige formule om te genieten van live klassiek.

3 concerten
Ideaal als eerste kennismaking met het orkest