Bezoekersreglement/Huisregels

Inleiding 
Voor bepaalde concerten voorzien wij een inleiding. Het aantal plaatsen hiervoor is beperkt.

Vestiaire 
De Koningin Elisabethzaal beschikt over een gratis vestiaire, deze vestiaire is verplicht. De vestiaire wordt bemand tot een uur na de voorstelling. Het Antwerp Symphony Orchestra draagt geen verantwoordelijkheid voor eventueel verlies of diefstal.

Toegankelijkheid 
In de verschillende zalen reserveren wij de meest geschikte plaatsen voor rolstoelgebruikers. Vraag ernaar bij je reservering. Het reserveren van een rolstoelplaats is verplicht en kan uiterlijk tot 1 week voor ieder concert. Het aantal rolstoelplaatsen is beperkt per concert.

Eten & drinken 
In de Koningin Elisabethzaal kan je tijdens de pauze in het Atrium op het gelijkvloers terecht voor een drankje. Voor een maaltijd kan je voor de concerten terecht in theatercafé Paon Royal aan de Koningin Elisabethzaal. Verder heb je op wandelafstand van de concertzaal: restaurant Made in Antwerp van het Radisson Blu Astrid Hotel, restaurant The Kitchen van het Indigo Hotel Antwerp – City Centre, gastropub Duke of Antwerp en restaurant Octave. Eten en drinken in de concertzaal is niet toegelaten.

Gsm
Tijdens onze concerten is het niet toegestaan om foto’s, film- of geluidsopnames te maken. Uit respect voor onze musici en de andere concertbezoekers verzoeken wij je gedurende het concert je gsm uit te schakelen.

Cd-, radio- en televisieopnames 
Van sommige concerten worden cd-opnames of opnames voor uitzending op radio, televisie en/of internet gemaakt. Wij doen ons uiterste best om de eventuele overlast tot een minimum te beperken.

Plaatsen in kerken
Bij concerten in de Kathedraal of in de Carolus Borromeuskerk zijn de plaatsen ongenummerd, en kunnen er dus geen vaste zitplaatsen gereserveerd worden. Enkel voor de gasten van het orkest, en voor Leden van de Mecenasgilde en Ondernemerskring worden er indien nodig plaatsen voorbehouden.

Laatkomers
Na het officiële aanvangsuur wordt er geen publiek meer toegelaten in de zaal. Dit kan wel tijdens de pauze, of – op aangeven van de onthaalverantwoordelijken – op een ander geschikt moment tijdens het concert. Wie tickets heeft en te laat komt, behoudt het recht om het concert bij te wonen, maar verliest zijn zeteltoekenning. Het kan dus zijn dat laatkomers op een andere stoel moeten gaan zitten dan de stoel die op hun ticket staat. Tickets worden niet terugbetaald of omgeruild. Wanneer je om gelijk welke reden de zaal verlaat tijdens het concert en daarna de zaal terug wil betreden, gelden dezelfde regels als voor een laatkomer.

Heb je nog vragen? 
Neem ook zeker een kijkje bij de meest gestelde vragen op www.antwerpso.be/FAQ