De muziekkoffer (KO)

Het Antwerp Symphony Orchestra nodigt de allerjongsten uit om de orkestwereld te leren kennen. Met een koffer vol muziek loodsen we hen doorheen alle instrumenten van het orkest. Daarna bezoeken de kinderen gedurende een kwartiertje de repetitie.

Overrompelend luid of muisstil: de dirigent krijgt het allemaal voor elkaar! Tot slot mogen de muzikale pioniers zelf bewijzen dat muziek hen in degenen zit: met een heel arsenaal aan slagwerkinstrumenten vormen de klasgenootjes een heus orkest.

Bij een kleuterinitiatie is jouw klas de enige bezoeker. Dat maakt de beleving uniek en persoonlijk, maar daardoor zijn de plaatsen ook beperkt. Wees er dus snel bij om te reserveren.

Info
educatie [at] antwerpso.be
+32 (0)3 213 54 08

---

Gerust en veilig samen met je leerlingen naar onze educatieve activiteiten in deze speciale tijden

We treffen alle voorbereidingen om ervoor te zorgen dat je na de zomer gerust en veilig samen met je leerlingen van onze educatieve activiteiten kan blijven genieten. Het onthaal zal anders verlopen, je zal verspreid over de zaal zitten en ook het orkest zal anders opgesteld staan op het podium.

Als we - omwille van het Coronavirus - in de toekomst concerten en activiteiten moeten aanpassen of annuleren, dan brengen wij je hiervan als eerste op de hoogte. In geen geval ben je je geld kwijt, we bieden je uiteraard altijd een gepaste compensatie of oplossing.