Giften aan het Antwerp Symphony Orchestra

Het Antwerp Symphony Orchestra, residentie-orkest van de Koningin Elisabethzaal, biedt al decennialang concertbelevingen van het hoogste niveau en is een vaste waarde in het internationale landschap van de klassieke muziek. De bijzondere projecten die we de afgelopen jaren hebben kunnen realiseren, konden er alleen komen dankzij de steun van particulieren die het net als wij belangrijk vinden dat deze cultuurbeleving voor iedereen beschikbaar blijft.

Giften

U kunt het Antwerp Symphony Orchestra steunen met een fiscaal aftrekbare gift. Deze giften worden optimaal besteed voor bijvoorbeeld de aankoop en het onderhoud van het instrumentarium van het orkest en het realiseren van bijzondere muzikale en maatschappelijke projecten. Vanaf €40 ontvangt u hiervoor een fiscaal attest dat in de personenbelasting recht geeft op een belastingvermindering van 45% op de betaalde sommen (afhankelijk van uw persoonlijke situatie). 

Heeft u interesse om ons te steunen middels een gift? Wij ontvangen deze graag op rekeningnummer IBAN BE08 3200 3025 8313 / BIC BBRUBEBB met de mededeling ‘Gift’ en eventueel een referentie naar het specifieke project of instrument waar u aan wenst bij te dragen.

U hoeft verder niets te doen, en zal automatisch een fiscaal attest van ons ontvangen. 

Antwerp Symphony & Jesse Willems

Vivace

Het orkest steunen kan ook door het Antwerp Symphony Orchestra op te nemen in uw testament of te steunen met een schenking bij leven, via ons Vivace-programma. Met uw steun blijven we ook voor de volgende generaties klassieke muziek van het hoogste niveau brengen, vanuit onze thuisbasis in Antwerpen.

Wenst u hierover meer informatie? Vraag onze brochure aan door een mail te sturen naar vivace@antwerpso.be met vermelding van uw naam en contactgegevens. Of laat een bericht na via het contactformulier hieronder.
 
 

   

Vul dit veld aub. volledig in
Vul dit veld aub. volledig in
Vul dit veld aub. volledig in