Scholen

Klaar voor verwondering? Dompel je leerlingen onder in de wereld van de muziek en het orkest. Op maat van elke leeftijd!

Werk jij met kinderen, jongeren of studenten en wil je hen laten kennismaken met ­klassieke muziek? Het Antwerp Symphony Orchestra helpt je met een brede waaier aan kunst­educatieve projecten.

Tijdens prikkelende activiteiten in de topinfrastructuur van de Koningin Elisabethzaal of bij jou op school gaan de coaches en docenten met de leerlingen aan de slag rond muziekbeleving en het symfonische orkest. Zo ontdekken de kinderen dat muziek meer is dan alleen luisteren: actief beleven en meedoen staan centraal. Het scholenaanbod sluit nauw aan bij de leefwereld van de jongeren en de leerplannen van het onderwijs.

Hier vind je het volledige aanbod voor het schooljaar 2024-2025. Op 5 juni 2024 om 09:00 starten de inschrijvingen. Reserveer snel, want de plaatsen zijn beperkt!

"Wanneer je de verwondering kan aflezen van de snoetjes van je kinderen, dan weet je als leerkracht dat ze iets subliems beleven."
- Leerkracht van Basisschool Het Oogappeltje over Assepoester (2022)

Bekijk het aanbod voor jouw leerlingen

Heb je vragen of wens je meer info?

 

Isabel Vermeulen
Coördinator educatie & outreach bij het Antwerp Symphony Orchestra
isabel.vermeulen@antwerpso.be

Vul dit veld aub. volledig in
Vul dit veld aub. volledig in
Vul dit veld aub. volledig in