Ondernemerskring

De Ondernemerskring van het Antwerp Symphony Orchestra brengt vooraanstaande figuren bijeen uit het bedrijfsleven in Antwerpen en Vlaanderen. Dankzij hun jaarlijkse bijdrage kunnen we onze missie verwezenlijken: hét symfonisch orkest van Vlaanderen zijn, dat een zo groot mogelijk publiek ontroert en inspireert, met concertbelevingen van het hoogste niveau.

Op de dagen dat het Antwerp Symphony Orchestra in de Elisabethzaal concerteert, hebt u – als lid van de Ondernemerskring – steeds toegang tot onze exclusieve businesslounge. Deze zaal bevindt zich in de historische vleugel van het Elisabeth Center. Ook uw gasten verwelkomen we graag in deze business lounge. Leden van de Ondernemerskring ontvangen elk jaar een uitnodiging voor exclusieve evenementen in besloten kring: exclusieve events, een meet-and-greet met een befaamd solist, of een bijzonder concert.

Bovendien krijgt u korting op business seat-pakketten, en reserveert u de beste plaatsen op onze prestigeconcerten, nog voordat de concerten in verkoop gaan bij het brede publiek.

De grootste kracht van deze Ondernemerskring is echter uw betrokkenheid bij ons fantastische project: samen met u kunnen we het Antwerp Symphony Orchestra verder laten uitgroeien tot een toporkest met internationale standing, in een eigen zaal van topkwaliteit – kortom: een orkest op maat van deze stad.

Interesse of meer informatie? Neem contact op via business@antwerpso.be.

De Ondernemerskring

 • Stichtende leden
  Anacura
  Antea
  Argo
  Domo Chemicals Holding
  EY Law
  Haenen Invest
  HVG & Partners
  KMDA
  Herman Baron Daems
  Montea
  Remant Transport Architects
  Vic Baron Swerts, Soudal
  Umicore
  Vandewiele
  Verbist & Vanlerberghe Omega Law
  VGD
  VM Invest
  Willemen group
 • Leden
  BASF Antwerp
  BMW
  Niko
  N. Vrouyr
  Port of Antwerp
  Victrix
  Vitra

Contacteer ons

Interesse of meer informatie? Neem contact met onze relatiebeheerder.

 

Gwendolyn Vincent
+32 3 213 54 32  
business@antwerpso.be

     
     
Vul dit veld aub. volledig in
Vul dit veld aub. volledig in
Vul dit veld aub. volledig in