Word Compagnon

Draag je het orkest een warm hart toe, en zou je het graag een (financieel) duwtje in de rug geven om onze ambities te (blijven) verwezenlijken? Word dan Compagnon van Antwerp Symphony, en geniet van exclusieve voordelen en ervaringen.

Als Compagnon van het Antwerp Symphony Orchestra steun je het orkest met een jaarlijkse bijdrage van €563 (of €820 voor twee personen of hetzelfde adres). Met deze bijdrage stel je Antwerp Symphony in staat om bijvoorbeeld nieuwe instrumenten aan te kopen en bijzondere projecten en ambities te realiseren. Je geniet bovendien van alle voordelen van het reguliere Vriendenlidmaatschap; je behoudt je Vriendenpas en blijft onze kalender met activiteiten ontvangen.

Exclusieve voordelen

Daarnaast zijn er voor Compagnons extra exclusieve voordelen:

  • Je donatie als Compagnon is fiscaal gunstig; je ontvangt steeds het volgend kalenderjaar een fiscaal attest dat recht geeft op een belastingvermindering*;
  • Je ontvangt als eerste uitnodigingen voor de presentatie en demonstratie van nieuw aangekochte instrumenten;
  • Je krijgt elk seizoen vier vouchers die toegang geven tot onze exclusieve businesslounge, te gebruiken bij concerten naar keuze;
  • Uitnodigingen voor unieke kijkjes achter de schermen en excursies, zoals naar Het Concertgebouw Amsterdam;
  • Je ontvangt ambassadeursticket(s) voor een concert naar keuze.

Heb je interesse om Compagnon te worden? Neem contact op met Gwendolyn via compagnons@antwerpso.be en we bekijken samen hoe we je Vriendenlidmaatschap kunnen omzetten.