Bereikbaarheid

Dankzij de centrale ligging in het hart van Antwerpen, vlak bij het station Antwerpen-Centraal, sta je in een mum van tijd in de Koningin Elisabethzaal. 

Hou rekening met de vele wegenwerken in Antwerpen en kom zo veel mogelijk met het openbaar vervoer. Alle info over de wegenwerken vind je op www.slimnaarantwerpen.be.

Alle concertlocaties in Antwerpen

Met het openbaar vervoer

De Koningin Elisabethzaal, AMUZ, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en de Sint-Carolus Borromeuskerk zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Via de handige online routeplanners op de websites van De Lijn en NMBS plan je je reis vanaf je voordeur tot aan de concertzaal.

Gratis met De Lijn naar je concert
In de provincie Antwerpen reis je op de dag van je concert gratis heen en terug met bus of tram.

Gratis met De Lijn naar het Antwerp Symphony Orchestra

In de provincie Antwerpen reis je op de dag van je concert gratis heen en terug met bus of tram. Het is heel eenvoudig: sms ASO naar 4884 voordat je op het voertuig stapt.

Met de auto

Wie met de auto naar onze concerten komt, kan terecht op de parkings en in de parkeergarages in de buurt van de verschillende concertzalen.

Bij verschillende parkeergarages in de buurt van de Koningin Elisabethzaal parkeer je tegen een voordeeltarief (valideer je parkingticket bij het buitengaan van de Koningin Elisabethzaal).

  • Bij Parking Station ZOO (Van Schoonhovestraat 25-27) geniet je een voordeeltarief van €6 per avond.
  • Bij Parking Breidel (Breidelstraat 15-17) krijg je 50% korting.