Tickets

Abonnementen en losse tickets zijn te koop op deze website of aan onze ticketbalie (ter plaatse of telefonisch). De ticketprijzen staan vermeld bij elk concert.

Online
www.antwerpsymphonyorchestra.be
Bij online aankopen is de reserverings- en handlingkost inbegrepen in de ticketprijs.  

Ticketbalie & ticketlijn Antwerp Symphony Orchestra
Koningin Astridplein 20-26
2018 Antwerpen
+32 3 213 54 06
tickets [at] antwerpso.be

Openingsuren ticketlijn
Telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10:00 tot 12:30 en van 14:00 tot 17:00 en op vrijdag van 14:00 tot 17:00. 
Bij telefonische reservaties wordt €3* aangerekend per bestelling of wijziging.

Openingsuren ticketbalie
Open op dinsdag, donderdag en vrijdag van 14:00 tot 17:00.
Gesloten van zaterdag tot maandag, op woensdag en op feestdagen.
Bij onze ticketbalie betaal je €1,5* reserverings- en handlingkost per aangekocht los ticket.   


Ticketbalie Info Cultuur 
Het Antwerp Symphony Orchestra heeft geen eigen ticketbalie meer bij Info Cultuur (Wisselstraat 12 – hoek Grote Markt in 2000 Antwerpen). Je kan er wel nog terecht voor de aankoop van losse tickets en nieuwe abonnementen. Info Cultuur is open op vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 17:45. Het verlengen of wijzigen van een bestaand abonnement kan enkel bij de ticketbalie van het Antwerp Symphony Orchestra op het Astridplein.

Per e-mail

  • Losse tickets en abonnementen: tickets [at] antwerpso.be
    Voor reservaties per e-mail betaal je €1,5* reserverings- en handlingkost per aangekocht los ticket. 
  • Groepsreservaties en groepsdeals: groepen [at] antwerpso.be 
  • Scholen en academies: educatie [at] antwerpso.be 
  • Mecenassen: mecenas [at] antwerpso.be 
  • Business seats: business [at] antwerpso.be 

(Avond)kassa
De (avond)kassa opent steeds een uur voor ieder concert (tenzij anders vermeld). Gereserveerde tickets moeten ten laatste een half uur voor het concert worden opgehaald en betaald. Zo niet, kunnen ze opnieuw vrijgegeven worden. 

Betaalmogelijkheden

  • Online: Bancontact, kredietkaart (VISA, Mastercard), ING Online, KBC Online, Belfius Netbanking, iDEAL, waardebon van het Antwerp Symphony Orchestra. 
  • Ticketbalie en avondkassa: Maestro, kredietkaart (VISA, Mastercard, American Express, JCB, UnionPay, Diners / Discover), cash, Podium Cadeaukaart, waardebon van het Antwerp Symphony Orchestra. 


Verzendkosten 
Bij je reservering kan je ervoor kiezen om je tickets thuis te printen (gratis) of te laten opsturen per post (€ 2,5 per zending, niet aangetekend). 

Wachtlijsten 
Als een concert uitverkocht is, wil dat niet altijd zeggen dat je het concert hoeft te missen. Geef je interesse voor het concert door aan onze ticketbalie en we nemen contact met je op wanneer er eventueel plaatsen vrijkomen. Ook op de avond van het concert komen regelmatig last minute tickets vrij. Het loont dus zeker de moeite om even langs onze avondkassa te komen. 

*Niet van toepassing op het reserveren van abonnementen, tickets voor personen met een beperking en rolstoelgebruikers en tickets met VT-statuut.