Tickets

Abonnementen en losse tickets zijn te koop op deze website of aan onze ticketbalie (ter plaatse of telefonisch). De ticketprijzen staan vermeld bij elk concert.

Online
www.antwerpsymphonyorchestra.be
Bij online aankopen is de reserverings- en handlingkost inbegrepen in de ticketprijs.


Ticketbalie & ticketlijn Antwerp Symphony Orchestra

Koningin Astridplein 20-26
2018 Antwerpen
+32 3 213 54 06

tickets [at] antwerpso.be

Openingsuren ticketlijn

Telefonisch bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 12:30 en van 14:00 tot 17:00. Bij telefonische reservaties wordt €1,5* reserverings- en handlingskost aangerekend per aangekocht los ticket en €3 per aangekocht abonnement.

Openingsuren ticketbalie

De ticketbalie op het Koningin Astridplein is open op dinsdag en donderdag van 14:00 tot 16:45.

 

Per e-mail

  • Losse tickets en abonnementen: tickets [at] antwerpso.be
    Voor reservaties per e-mail betaal je €1,5* reserverings- en handlingkost per aangekocht los ticket en €3 per aangekocht abonnement. 
  • Groepsreservaties en groepsdeals: groepen [at] antwerpso.be 
  • Scholen en academies: educatie [at] antwerpso.be 
  • Mecenassen: mecenas [at] antwerpso.be 
  • Business seats: business [at] antwerpso.be 

(Avond)kassa
De (avond)kassa opent steeds een uur voor ieder concert (tenzij anders vermeld). Gereserveerde tickets moeten ten laatste een half uur voor het concert worden opgehaald en betaald. Zo niet, kunnen ze opnieuw vrijgegeven worden. 
Bij de (avond)kassa betaal je €1,5* reserverings- en handlingskost per aangekocht los ticket.

Betaalmogelijkheden

  • Online: Bancontact, Maestro, kredietkaart (VISA, Mastercard), ING Homepay, KBC Online, Belfius Direct Net, iDEAL, waardebon (tegoedbon/cadeaubon) van het Antwerp Symphony Orchestra, Podium Cadeaukaart. 
  • Ticketbalie en avondkassa: Maestro, kredietkaart (VISA, Mastercard, American Express, JCB, UnionPay, Diners/Discover), Payconiq, Podium Cadeaukaart, waardebon (tegoedbon/cadeaubon) van het Antwerp Symphony Orchestra. 


Verzendkosten 
Bij je reservering kan je ervoor kiezen om je tickets thuis te printen (gratis) of te laten opsturen per post (€3 per zending, niet aangetekend). 

Wachtlijsten 
Als een concert uitverkocht is, wil dat niet altijd zeggen dat je het concert hoeft te missen. Geef je interesse voor het concert door aan onze ticketbalie en we nemen contact met je op wanneer er eventueel plaatsen vrijkomen. Ook op de avond van het concert komen regelmatig last minute tickets vrij. Het loont dus zeker de moeite om even langs onze avondkassa te komen. 

*Niet van toepassing op het reserveren van tickets voor personen met een beperking en rolstoelgebruikers en tickets met VT-statuut.