Ondernemerskring

De Ondernemerskring van het Antwerp Symphony Orchestra brengt vooraanstaande figuren bijeen uit het bedrijfsleven in Antwerpen en Vlaanderen. Dankzij hun jaarlijkse bijdrage kunnen we onze missie verwezenlijken: hét symfonisch orkest van Vlaanderen zijn, dat een zo groot mogelijk publiek ontroert en inspireert, met concertbelevingen van het hoogste niveau.

Op de dagen dat het Antwerp Symphony Orchestra in de Elisabethzaal concerteert, hebt u – als lid van de Ondernemerskring – steeds toegang tot onze exclusieve Vitra Lounge. Deze zaal bevindt zich in de historische vleugel van het Elisabeth Center. Ook uw gasten verwelkomen we graag in deze business lounge. Leden van de Ondernemerskring ontvangen elk jaar een uitnodiging voor exclusieve evenementen in besloten kring: exclusieve events, een meet & greet met een befaamd solist, of een bijzonder concert.

Bovendien krijgt u korting op business seat-pakketten, en reserveert u de beste plaatsen op onze prestigeconcerten, nog voordat de concerten in verkoop gaan bij het brede publiek.

De grootste kracht van deze Ondernemerskring is echter uw betrokkenheid bij ons fantastische project: samen met u kunnen we het Antwerp Symphony Orchestra verder laten uitgroeien tot een toporkest met internationale standing, in een eigen zaal van topkwaliteit – kortom: een orkest op maat van deze stad.

Interesse of meer informatie? Neem contact op via business [at] antwerpso.be.