Tickets en abonnementen

Koop je abonnementen en tickets via deze website of aan de ticketbalie (ter plaatse of telefonisch).

De ticketlijn is bereikbaar op +32 (0)3 213 54 06 op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 12:30 en 14:00 tot 17:00. 

De ticketbalie (Astridplein 20-26) is open op dinsdag en donderdag van 14:00 tot 16:45.

Hoe tickets en abonnementen kopen?

Toegankelijkheid

De Koningin Elisabethzaal is een volledig rolstoelvriendelijk gebouw. Liften en schuine hellingen zorgen ervoor dat iedereen de concertzaal vlot kan bereiken. We streven bovendien bij onze concerten steeds naar een optimale assistentie voor personen met een beperking. 

Verplaats je je in een rolstoel?

Tijdens elk concert zijn een aantal rolstoelzitplaatsen beschikbaar. Wil je zo'n plaats reserveren? Dat kan tot uiterlijk 1 week voor ieder concert, telefonisch of aan de ticketbalie van het Antwerp Symphony Orchestra. Reserveren is verplicht voor deze plaatsen. Hoewel we ons best doen om iedereen een plaats te geven, is het aantal plaatsen beperkt.

Verplaats je je in een rolstoel, maar wens je tijdens het concert wel op een vaste stoel te zitten? Dan hoef je geen rolstoelplaats te reserveren. Je kan (samen met je begeleider) met je rolstoel tot aan je zitplaats (of rij) rijden en overstappen naar je stoel. De rolstoel zelf moet tijdens het concert buiten bij de toegangsdeur van de concertzaal worden opgesteld, en wordt na afloop teruggehaald door je begeleider. Geef onze zaalhosts een seintje bij aankomst als je hier assistentie bij wenst. 

Antwerp Symphony & Thomas Geuens