Tickets en abonnementen

Koop je abonnementen en tickets via deze website of aan de ticketbalie (ter plaatse of telefonisch).

Zomersluiting Ticketbalie
De ticketlijn en -balie genieten van een zomervakantie! We zijn gesloten op donderdag 11 juli en van dinsdag 16 juli t.e.m vrijdag 26 juli.
Via de website kan je doorlopend snel en eenvoudig tickets en abonnementen bestellen. Op di 30 juli staan we opnieuw voor je klaar!

Hoe tickets en abonnementen kopen?

Online

Je kan je tickets aankopen via deze website. Ga naar het concert of het abonnement van je keuze, en klik op de link. Bij online aankopen is de reserverings- en handlingkost inbegrepen in de ticketprijs.

Ticketbalie Antwerp Symphony Orchestra

Koningin Astridplein 20-26
2018 Antwerpen
+32 3 213 54 06
tickets@antwerpso.be

De ticketbalie is open op dinsdag en donderdag van 14:00 tot 16:45. Tijdens de zomer zijn onze ticketlijn en ticketbalie gesloten van dinsdag 16 juli tem vrijdag 26 juli. Ook op donderdag 11 juli zijn we gesloten. Op 30 juli staan we opnieuw voor je klaar.

Bij onze ticketbalie wordt €1,5 reserverings- en handlingskost aangerekend per aangekocht los ticket en €3 per aangekocht abonnement. Deze kost is niet van toepassing op het reserveren van tickets voor personen met een beperking en rolstoelgebruikers en tickets met VT-statuut.

Ticketlijn Antwerp Symphony Orchestra

+32 3 213 54 06

Onze ticketlijn is telefonisch bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 12:30 en van 14:00 tot 17:00. Tijdens de zomer zijn onze ticketlijn en ticketbalie gesloten van dinsdag 16 juli tem vrijdag 26 juli. Ook op donderdag 11 juli zijn we gesloten. Op dinsdag 30 juli staan we opnieuw voor je klaar.

onze ticketlijn rekent €1,5 reserverings- en handlingskost aan per aangekocht los ticket en €3 per aangekocht abonnement. Deze kost is niet van toepassing op het reserveren van tickets voor personen met een beperking en rolstoelgebruikers en tickets met VT-statuut.

Per e-mail

Contacteer ons via e-mail:

(Avond)kassa

De (avond)kassa opent steeds een uur voor ieder concert, tenzij anders vermeld. Gereserveerde tickets moeten ten laatste een half uur voor het concert worden opgehaald en betaald. Zo niet, kunnen ze opnieuw vrijgegeven worden. 

Bij de (avond)kassa betaal je €1,5 reserverings- en handlingskost per aangekocht los ticket. Deze kost is niet van toepassing op het reserveren van tickets voor personen met een beperking en rolstoelgebruikers en tickets met VT-statuut.

Betaalmogelijkheden

Alle betalingen verlopen cashloos. Gebruik deze betaalmogelijkheden:

  • Online: Bancontact, kredietkaart (VISA, Mastercard, American Express), KBC Online, Belfius Direct Net, iDEAL, waardebon (tegoedbon/cadeaubon) van het Antwerp Symphony Orchestra, Podium Cadeaukaart.
  • Aan de ticketbalie en concertkassa: Bancontact, kredietkaart (VISA, Mastercard, American Express), Payconiq, Podium Cadeaukaart, waardebon (tegoedbon/cadeaubon) van het Antwerp Symphony Orchestra. Onze kassa's zijn er niet op ingericht om betalingen te aanvaarden met contant geld. Indien je toch contant wil betalen, gelieve ons dan vooraf een seintje te geven.
Verzendkosten

Bij je reservering kan je ervoor kiezen om je tickets thuis te printen (gratis) of te laten opsturen per post (€3 per zending, niet aangetekend). 

Wachtlijsten

Is een concert uitverkocht en wil je er toch graag bij zijn? Geef je interesse door aan onze ticketbalie en we nemen contact met je op als er plaatsen vrijkomen. Ook op de avond van het concert komen regelmatig lastminute tickets vrij. Het loont dus zeker de moeite om even langs onze avondkassa te komen. 

Toegankelijkheid

De Koningin Elisabethzaal is een volledig rolstoelvriendelijk gebouw. Liften en schuine hellingen zorgen ervoor dat iedereen de concertzaal vlot kan bereiken. We streven bovendien bij onze concerten steeds naar een optimale assistentie voor personen met een beperking. 

Verplaats je je in een rolstoel?

Tijdens elk concert zijn een aantal rolstoelzitplaatsen beschikbaar. Wil je zo'n plaats reserveren? Dat kan tot uiterlijk 1 week voor ieder concert, telefonisch of aan de ticketbalie van het Antwerp Symphony Orchestra. Reserveren is verplicht voor deze plaatsen. Hoewel we ons best doen om iedereen een plaats te geven, is het aantal plaatsen beperkt.

Verplaats je je in een rolstoel, maar wens je tijdens het concert wel op een vaste stoel te zitten? Dan hoef je geen rolstoelplaats te reserveren. Je kan (samen met je begeleider) met je rolstoel tot aan je zitplaats (of rij) rijden en overstappen naar je stoel. De rolstoel zelf moet tijdens het concert buiten bij de toegangsdeur van de concertzaal worden opgesteld, en wordt na afloop teruggehaald door je begeleider. Geef onze zaalhosts een seintje bij aankomst als je hier assistentie bij wenst.