Groepen en verenigingen

Op maat van jouw vereniging stellen we unieke belevingen samen die je groepsuitstap naar het hoogste niveau tillen.

In de residentie van het Antwerp Symphony Orchestra, de gouden Koningin Elisabethzaal, beleef je onvergetelijke concerten van het hoogste niveau. Je geniet van muzikaal toptalent uit binnen- en buitenland, van de beste akoestiek en van hoogstaande omkadering. Hier ontdek je onze groepsdeals en highlights voor verenigingen. Een extra meet-and-greet, een rondleiding achter de schermen, catering voor je gasten, of een exclusieve inleiding? We bekijken het graag samen met jou.

Een activiteit plannen met jouw groep vraagt de nodige voorbereiding. Wij begeleiden je graag in dat proces. Heb je interesse om een uniek concert te beleven bij Antwerp Symphony Orchestra? Heb je specifieke voorkeuren of wens je vrijblijvend info in te winnen over dé gepaste uitstap voor je groep? Contacteer ons en we stellen samen een pakket op maat van jouw groep op.

Jouw groepsdeal: een pakket op maat

Met een groepsdeal (voor groepen vanaf 10 personen) geniet je van verschillende voordelen:

 • 10% korting op de basisprijs van de tickets
 • Plaatsen in de hoogste rangen
 • Programmaboekjes bij het concert (één per 2 personen)
 • Een pauzedrankje in VIP-lounge bij een selectie van concerten
 • Eén vast aanspreekpunt voor al je vragen
 • Flexibiliteit: je kan een optie nemen op de tickets en die tot twee maanden voor het concert wijzigen. Zo reserveer je makkelijker het juiste aantal tickets voor jouw groep.

Extra opties

Samen stemmen we je pakket af op jouw noden. Boek bijvoorbeeld deze extra opties om je ervaring helemaal onvergetelijk te maken.

Rondleiding achter de schermen

Neem een exclusieve blik achter de schermen van het orkest en ervaar de vibes die in de gangen van het Antwerp Symphony Orchestra hangen. Je hoort verhalen over de rijke geschiedenis van het orkest en neemt een kijkje in ruimtes die anders verborgen blijven. Deze optie kan je bijboeken voor €10 per persoon (minimum €120 per gids). Minimum 10, maximum 20 personen per gids.

Een rondleiding kan uitsluitend in combinatie met een groepsdeal worden gereserveerd.

Catering

Geniet van voordelige cateringformules dankzij onze samenwerking met verschillende restaurants op wandelafstand van de Koningin Elisabethzaal:

Le Royal

Twee gangen voor €39,50 p.p.
Drie gangen voor €44,50 p.p.

www.brasserieroyal.be

Octave

Twee gangen voor €35 p.p.
Drie gangen voor €45 p.p.

www.octaveantwerp.be

(Prijzen en menu's onder voorbehoud van wijzigingen. Laatste update: 06.05.2024)

Meet-and-greets met artiesten

Je maakt van dichtbij en op een ongedwongen manier kennis met de dirigent of solist van een van de concerten en krijgt de kans om die vragen te stellen die je altijd al wilde stellen.

Exclusieve inleiding

Laat je onderdompelen in de verhalen achter de muziek. Dankzij extra duiding door een musicoloog kan je helemaal voorbereid genieten van het concert.

Prijzen en voorwaarden

Prijs

De prijs verschilt per gekozen concert en start vanaf €26,90 per persoon (vanaf 10 personen).

Voorwaarden
 • Niet van toepassing op tickets in toprang en niet van toepassing op prestigeconcerten.
 • Reserveringskosten: €5 per bestelling/aanpassing per schijf van 20 tickets per concert.
 • Reservatieopties zijn enkel mogelijk voor groepsreservaties vanaf 20 personen en zijn uiterlijk geldig tot 2 maanden voor het concert.
 • De betaling van een groepsreservatie gebeurt steeds vóór het concert. Tickets worden slechts na ontvangst van de betaling overhandigd.
 • Tickets die de avond zelf worden afgehaald, worden steeds in 1x per groep afgehaald. Als de tickets niet in 1x worden afgehaald, zijn wij genoodzaakt €3 handlingkost aan te rekenen per ticket.
 • Niet afgehaalde tickets de dag zelf worden steeds aangerekend.

Schoolgroepen

Een concert bezoeken met een groep leerlingen van je school, conservatorium of muziekacademie? Dan geniet je van extra voordelen:

 • Groepen vanaf 10 leerlingen of studenten jonger dan 30 jaar begeleid door een leerkracht of docent betalen slechts €16 per persoon per concert. Per 10 leerlingen/studenten komt één begeleider gratis mee.
 • Groepen van leerlingen of studenten ouder dan 30 jaar krijgen 10% korting op losse tickets. Vanaf 10 leerlingen/studenten komt 1 begeleider gratis.

Niet van toepassing op tickets in rang 1 en toprang. Niet van toepassing op prestigeconcerten. Beperkt aantal tickets per concert.

Info en reserveren via educatie@antwerpso.be.

Contacteer ons

Heb je je keuze gemaakt, of heb je graag advies bij het maken van je keuze? Onze accountmanager werkt graag een voorstel op maat voor je uit. Contacteer ons via mail, telefoon of het contactformulier.

Manon Van Wynsberghe
+32 3 213 54 22
groepen@antwerpso.be

 

Vul dit veld aub. volledig in
Vul dit veld aub. volledig in
Vul dit veld aub. volledig in