Wereldklasse

De superieure akoestiek van de Koningin Elisabethzaal is de perfecte plaats om concerten van wereldniveau te beleven. Onder de noemer ‘Wereldklasse’ nodigt het Antwerp Symphony Orchestra in samenwerking met Cofena en De Singel verschillende internationale toporkesten, -solisten en -dirigenten uit in zijn residentie. Komend seizoen verwelkomen we onder andere het Gewandhausorchester, het City of Birmingham Symphony Orchestra, solisten Gautier Capuçon en Ray Chen en dirigenten András Schiff en Lorenzo Viotti.

In samenwerking met Cofena nodigt het Antwerp Symphony Orchestra internationale sterren uit in de gouden Koningin Elisabethzaal. Ontdek het Cofena-abonnement.

Geniet van het beste uit de wereld van de symfonische muziek met het Gouden Zaal-abonnement, in de fonkelende akoestiek van de gouden Koningin Elisabethzaal.

Kan je niet kiezen? Combineer de bovenstaande abonnementen in het Wereldklasse-abonnement en geniet van al het mooiste symfonisch goud in de fonkelende akoestiek van de Koningin Elisabethzaal.