Dan Browns ‘Wilde Dierenorkest’ (4+)

Dag
Zondag 10.09.2023 - 14:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Price range
-12 jaar: €12 / +12 jaar: €16

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

We kennen Dan Brown vooral van zijn bestsellers De Da Vinci Code en Het Bernini Mysterie. Maar wist je dat hij ook muziek componeert? In het prentenboek Het Wilde Dierenorkest brengt hij zijn liefde voor muziek, verhalen en raadsels samen.

Maak kennis met Maestro Muis en de wondere wereld van het symfonische orkest. De live muziek door het Antwerp Symphony Orchestra en vertelling door Vic De Wachter nemen je mee op een vrolijke reis over land en zee, terwijl op de achtergrond de prachtige illustraties van Susan Batori op groot scherm worden getoond. Vertrek met het hele gezin op een muzikaal avontuur in de Koningin Elisabethzaal!

Met de steun van de Belgische Tax Shelter en Casa Kafka Pictures. 

Bio's

Stefan Geiger

Functie
Gastdirigent

Stefan Geiger is een Duitse dirigent en trombonist.

Lees verder

Vic De Wachter

Instrument
verteller

Vic De Wachter volgde les in Antwerpen bij Dora van der Groen waarna hij in de theaterwereld actief werd. Hij maakte onder meer deel uit van het Reizend Volkstheater, de Koninklijke Vlaamse Schouwburg in Brussel en de Blauwe Maandag Compagnie. De laatste jaren is hij vooral actief als freelance acteur, zowel op de planken (Het Toneelhuis in Antwerpen) als op het kleine en grote scherm in België en Nederland.

Lees verder