Ontdek seizoen 2021-2022: Adem

Woensdag 12 mei 2021, 13:47

Al ruim een jaar lang is adem een hot topic. Achter ons mondmasker voelen we ons veilig, maar tegelijkertijd snakken we naar ademruimte. Adem staat voor nabijheid, geborgenheid en warmte. En niet te vergeten: muziek is adem. Elke musicus ademt met de muziek mee, bij blazers en zangers is dat zelfs letterlijk zo: musici gebruiken hun ademhalingswegen en longen als drijfkracht en klankkast om de mooiste melodieën te doen weerklinken. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we in seizoen 2021-2022 extra aandacht verlenen aan vocale werken en onze hout- en koperblazers met verschillende solowerken in de kijker zetten. 

Wat kijken we uit naar het moment waarop we terug voor u, ons vertrouwde publiek, kunnen spelen. Want hoe krachtig en bijzonder is de stilte na de laatste noot, wanneer bijna tweeduizend mensen in de Koningin Elisabethzaal collectief de adem inhouden tot het applaus losbreekt?

Ontdek het volledige programma nu online >>>

Doorblader de seizoenbrochure >>>

 

Bestel nu al je losse tickets voor alle concerten die geen deel uitmaken van een vaste reeks. Vanaf 15 juni kan je losse tickets kopen voor alle concerten (Vrienden vanaf 8 juni).

Bestel nu je tickets voor onze speciale evenementen >>>