Vrienden van het Antwerp Symphony Orchestra

Als Vriend van het Antwerp Symphony Orchestra steun je de verdere ontwikkeling van het Antwerp Symphony Orchestra en draag je op vele manieren bij tot de toekomst van het orkest. Je steun belonen we met aantrekkelijke privileges en voordelen, die exclusief voorbehouden zijn voor de Vrienden van het Antwerp Symphony Orchestra.

Waarom Vriend worden?

Vroegboekvoordeel

Je krijgt als eerste de kans om je abonnement voor het nieuwe concertseizoen te verlengen en bijkomende losse tickets te kopen. Je hebt dus eerste keuze uit de best beschikbare stoelen.

Unieke activiteiten

Elk seizoen organiseren we unieke activiteiten die je een blik voor én achter de schermen van het orkest geven, zoals een meet-and-greet met een van de solisten, een ontmoeting met een muzikant, workshops en lezingen.

Exclusieve seizoenspresentatie

Je hoort als eerste het thema van het komende concertseizoen, van welke meesterwerken je kan genieten en welke solisten schitteren.

Krijg een Museumpas cadeau

Ontdek meer dan 220 musea en 300 tentoonstellingen met de Museumpas. Geldig in heel België.

Korting op publicaties en CD's

Als Vriend geniet je verschillende kortingen op publicaties en CD's in onze webshop en bij verkoop tijdens concerten.

Jouw Vriendenlidmaatschap

Je wordt Vriend van het Antwerp Symphony Orchestra voor €57 voor één persoon of €104 voor twee personen. Het lidmaatschap is 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

Je kan hier een nieuwe Vriendenpas bestellen of je bestaande Vriendenpas verlengen.

Volgende Vriendenactiviteiten

Een Vriendenpakket als geschenk

Geef extra ervaringen cadeau! Schrijf je vriend of familielid in als Vriend van het orkest. Je bezorgt hen een jaar lang exclusieve voordelen en unieke activiteiten, je draagt bij tot de toekomst van het orkest én daarbovenop een gratis museumpas. Een cadeau om een heel jaar lang van te genieten!

Geef een Vriendenpakket cadeau:

Heb je nog vragen?

Heb je vragen bij het intekenen? Bel naar onze ticketlijn op 03 213 54 06, mail naar tickets@antwerpso.be of neem contact op via het onderstaande formulier. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Vul dit veld aub. volledig in
Vul dit veld aub. volledig in
Vul dit veld aub. volledig in