Word Vriend van het Antwerp Symphony Orchestra

Word Vriend van het Antwerp Symphony Orchestra
Als Vriend van het Antwerp Symphony Orchestra steun je de verdere ontwikkeling van het Antwerp Symphony Orchestra en draag je op vele manieren bij tot de toekomst van het orkest. Je steun belonen we met aantrekkelijke privileges en voordelen, die exclusief voorbehouden zijn voor de Vrienden van het Antwerp Symphony Orchestra.

Waarom Vriend worden?

1. Vroegboekvoordeel
Je krijgt als eerste de kans om je abonnement voor het nieuwe concertseizoen te verlengen en bijkomende losse tickets te kopen. Je bestelt een week vroeger dan abonnees die geen Vriend zijn, en bijna een maand voor de algemene verkoop start. Je hebt dus eerste keuze uit de best beschikbare stoelen.

2. Exclusieve seizoenspresentatie
In een presentatie, exclusief voorbehouden voor Vrienden, vertellen we je meer over het thema van het komende concertseizoen, van welke meesterwerken je kan genieten en welke solisten naast het Antwerp Symphony Orchestra zullen schitteren.

3. Unieke activiteiten
Elk seizoen organiseren we unieke activiteiten die je een blik voor én achter de schermen van het orkest geven, zoals een meet & greet met een van de solisten, een ontmoeting met een muzikant, workshops en lezingen.

---

EXTRA VOORDEEL

Word Vriend en krijg een Museumpas cadeau*.
(*tijdelijk aanbod)

---

Kalender 2023-2024