Clubconcerten

Tijdens de Clubconcerten in de Koningin Elisabethzaal gooit het Antwerp Symphony Orchestra de klassieke concertregels overboord. Het orkest speelt korte fragmenten uit een bekend meesterwerk, een solist verbaast je met zijn waanzinnige muzikale skills en een bekende MC praat alles op geheel eigen wijze aan elkaar. En dat allemaal op minder dan 75 minuten tijd! Kom langs, ontdek hoe anders klassieke muziek kan zijn en sluit de avond af op de loungy afterparty.

Prijs
+30 jaar €20
- 30 jaar €13

Meer info?
educatie [at] antwerpso.be
+32 (0)3 213 54 08

---

Gerust en veilig samen met je leerlingen of studenten naar onze educatieve activiteiten in deze speciale tijden

We treffen alle voorbereidingen om ervoor te zorgen dat je na de zomer gerust en veilig samen met je leerlingen of studenten van onze educatieve activiteiten kan blijven genieten. Het onthaal zal anders verlopen, je zal verspreid over de zaal zitten en ook het orkest zal anders opgesteld staan op het podium.

Als we - omwille van het Coronavirus - in de toekomst concerten en activiteiten moeten aanpassen of annuleren, dan brengen wij je hiervan als eerste op de hoogte. In geen geval ben je je geld kwijt, we bieden je uiteraard altijd een gepaste compensatie of oplossing.