Laureatenconcert Cello 2022

Koningin ElisabethzaalZa 11.06.2022

Highlights

Abonnement
Flex-abonnement 2022-2023

Keuze-abonnement: Flex

Live klassiek was nog nooit zo voordelig en flexibel. Met onze Flex-formule stel je je eigen abonnement samen. Kies 4 concerten of meer en krijg 20% korting op de ticketprijzen.

Nieuwsbericht
Alexei Volodin

Programmawijziging vanwege gezondheidsproblemen Martha Argerich

We wensen Martha Argerich een spoedig herstel toe. Ze wordt vervangen door Alexei Volodin, die het Derde pianoconcerto van Beethoven zal brengen.
Nieuwsbericht

Vier een muzikale Moederdag

Trakteer je (groot)moeder op een bijzonder concert bij het Antwerp Symphony Orchestra: koop nu twee tickets voor het Theaterconcert op vrijdag 03.06.2022 en geniet van 50% korting.
Nieuwsbericht

Ontdek seizoen 2022-2023: Monument

Een seizoen vol monumentale composities en persoonlijkheden. Ontdek meer over ons centrale thema van concertseizoen 2022-2023.
Abonnement

2x2 - lente- en zomereditie

Zin om samen te genieten van heerlijke klassieke muziek in een prachtige concertzaal in het hart van de stad? Dan zit je goed bij het Antwerp Symphony Orchestra in de Koningin Elisabethzaal! En omdat alles leuker is met twee, geniet je dankzij onze voordelige 2x2-formule met 2 personen van 2 concerten voor slechts €87*.

Word Vriend

Word Vriend van het Antwerp Symphony Orchestra

Als Vriend van het Antwerp Symphony Orchestra draag je op vele manieren bij tot de toekomst van het orkest. Ontdek alle voordelen!
Nieuwsbericht

Update ivm de komende concerten

We zijn enorm blij dat we u binnenkort opnieuw kunnen verwelkomen in de Koningin Elisabethzaal!