Openluchtconcert: Klassiek op het plein

Tijdens het gratis openluchtconcert op het Antwerpse Sint-Jansplein brengt het Antwerp Symphony Orchestra live een toegankelijk klassiek programma. Een vaste waarde aan het einde van de zomer!

 

Het Antwerp Symphony Orchestra is een internationaal orkest met thuisbasis in Antwerpen. Dankzij de vaste residentie in de gouden Koningin Elisabethzaal zit het orkest sterk verankerd in de stad. Die sterke band met Antwerpen vertaalt zich naar initiatieven op diverse locaties in de stad. De tent en eet- en drankkraampjes zorgen voor een heus festivalgevoel om de zomer af te sluiten!

Op zondag 1 september 2024 zien we elkaar weer op het plein. Samen met het Driss El Maloumi Trio zorgt het Antwerp Symphony Orchestra voor een dag vol zomers vibes en gezelligheid. Installeer je op het Sint-Jansplein en geniet samen met ons van het einde van de zomer!

Programma zo 01.09.2024

11:00
Filmmuziek met het Antwerp Symphony Orchestra

18:45
Driss El Maloumi Trio

19:30
Symfonisch spektakel met het Antwerp Symphony Orchestra en het Driss El Maloumi Trio

Meer Klassiek op het Plein? Op zaterdag 31 augustus kan je op het Sint-Jansplein alvast genieten van een filmvertoning van Le Nozze di Figaro door Opera Ballet Vlaanderen.