Cadeautips

Op zoek naar een leuk cadeau voor vrienden of familie? Het Antwerp Symphony Orchestra heeft verschillende muzikale cadeaus in haar collectie. Ontdek hier het perfecte geschenk voor jou!

Een concert als geschenk

Doe iemand een bijzondere concertervaring cadeau met onze cadeaubon. Je bepaalt zelf de waarde van je cadeaubon en hebt de keuze uit een digitale bon die je kan doorsturen of een luxeversie in een mooie verpakking, die je zelf kan afgeven. De cadeaubon blijft één jaar geldig en kan zowel online als aan de ticketbalie ingewisseld worden.

Bestel je cadeaubon

Meer muzikale cadeaus

Op zoek naar een leuk cadeau voor vrienden of familie? Een CD met schitterende opnames van het Antwerp Symphony Orchestra, een uitknipboek op maat van de kleintjes of een boek voor je muziekliefhebber? In onze webshop vind je de mooiste muzikale cadeaus voor de feestdagen.

Ga naar de webshop

Antwerp Symphony & Jesse Willems

Geef extra ervaringen cadeau met een Vriendenlidmaatschap

Vrienden van het Antwerp Symphony Orchestra beleven meer, véél meer! Elk seizoen organiseren we unieke activiteiten achter de schermen, zoals meet-and-greets met solisten, workshops en lezingen. En dankzij de gratis Museumpas (t.w.v. €59) komen daar nog eens een heleboel musea en expo’s bij. Je kan een Vriendenlidmaatschap (€57 voor 1 persoon, € 104 voor 2 personen) ook heel makkelijk als geschenk doorgeven. Een cadeau om een heel jaar lang van te genieten! 

Vriendenpakket voor 1 persoon

Vriendenpakket voor 2 personen