Re-Mix XXL

Paul Griffiths
Antwerp Symphony Orchestra
zo 05.05.2024 – 16:00
Koningin Elisabethzaal, Antwerpen
zo 05.05.24
16:00
Voorbij

Re-Mix XXL is het jaarlijkse communityproject van het Antwerp Symphony Orchestra en staat steevast voor ongebreideld muzikaal plezier. Voor de editie in 2024, Re-Mix XXL [2018x2600] werken we samen met partnerorganisaties in Antwerpen Berchem en Zuid: De Markgrave vzw, PVT Antwerpen, Beschut Wonen Antwerpen, WZC De Zavel (GZA Zorg en Wonen), Blazersensemble van Academie Berchem, Stedelijke Basisschool De Kleine Wereld, het buurtkoor (Sint Maria Gasthuis), Zuidgeluid volwassenenkoor, Stedelijke Basisschool Klavertjevier, Kras Berchem en Ligo Antwerpen.

Verschillende groepen met heel diverse muzikale achtergronden worden onder leiding van Paul Griffiths klaargestoomd om het podium te delen in de Elisabethzaal voor een concert boordevol grooves en catchy zanglijnen. Mis dit hartverwarmende event niet en beleef de kracht van muziek vanop de eerste rij!

 

 

Gratis voor Vrienden

Vrienden van het Antwerp Symphony Orchestra komen gratis naar Re-Mix XXL. Gelieve je eerst aan te melden om van deze Vriendenprijs te kunnen genieten.

Uitvoerders

Re-Mix Orchestra

ensemble

Paul Griffiths

dirigent