Disclaimer & Verkoopsvoorwaarden

Het Antwerp Symphony Orchestra streeft ernaar zo correct mogelijke informatie op deze site weer te geven. Voor vragen of bijkomende informatie kan je ons steeds contacteren via info@antwerpso.be.

Verantwoordelijkheid

Het Antwerp Symphony Orchestra verstrekt de informatie in vertrouwen, maar kan nooit de juistheid van de informatie garanderen. Informatie op deze site kan technische onjuistheden bevatten of er kunnen tikfouten in voorkomen. De gegevens kunnen veranderd of aangepast worden zonder waarschuwing. Het Antwerp Symphony Orchestra kan op elk moment verbeteringen en/of wijzigingen aanbrengen in de beschreven producten, diensten en/of programma's zonder voorafgaand bericht.

Het Antwerp Symphony Orchestra kan de verantwoordelijkheid niet aanvaarden voor informatie op de website. Toegang en gebruik zijn voor rekening van de gebruiker.

Verkoopsvoorwaarden

Bijkomende bepalingen ivm het coronavirus

Het Antwerp Symphony Orchestra zet de veiligheid en de gezondheid van zijn publiek op de eerste plaats en volgt de richtlijnen van de overheid en expertenadviezen rond het coronavirus nauwgezet op. Dit kan mogelijk bijkomende maatregelen of lastminutewijzigingen met zich meebrengen.

  • Als we – omwille van het coronavirus – in de toekomst concerten en activiteiten moeten aanpassen of annuleren, dan brengen wij je hiervan als eerste op de hoogte. In geen geval ben je je geld kwijt, we bieden je uiteraard steeds een gepaste compensatie voor je aangekochte concerttickets.
  • Indien er voor bepaalde concerten social distancing toegepast moet worden, kan je de stoel die je koos bij aankoop van je ticket niet behouden. Om alle concertgangers veilig een plaats in de zaal te kunnen geven, wordt de zaal dan ingedeeld in zones. Op basis van de rang waarin je een ticket koopt, wijzen we je een zone toe waarin je kan plaatsnemen in volgorde van aankomst. We streven ernaar dat deze zones zo veel mogelijk overeenstemmen met de rang waarin je een ticket koopt. Uiterlijk in de week van het concert zelf ontvang je per e-mail jouw nieuwe ticket(s).
  • Indien de toegelaten zaalcapaciteit op het moment van het concert lager ligt dan de reguliere zaalcapaciteit, wordt het ‘LIFO-principe’ toegepast: Last-in-First-out. Volgens dit principe worden de tickets die als laatste verkocht werden als eerste teruggegeven. Word je als ticketkoper hierdoor getroffen, krijg je je geld van ons terug.
    Voel je je niet goed, maak je koorts of moet je vaak hoesten? Blijf dan zeker thuis. Daarmee bescherm je jezelf, de andere bezoekers en onze medewerkers. Het zaalpersoneel zal je verzoeken om de zaal te verlaten als je te vaak hoest.
  • We nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen in acht om je concertbezoek veilig te laten verlopen. We kunnen niet aansprakelijk gesteld worden wanneer iemand ziek wordt.