Titanic met live-orkest

Dag
Zaterdag 21.10.2017 - 19:00

Koningin Elisabethzaal

Straat
Astridplein 26
Postcode
2018
Woonplaats
Antwerpen
Titanic
Price range
Tickets vanaf €39 - LAATSTE TICKETS

Andere bestelopties

Ticketbalie

  • Koningin Astridplein 26
    2018 Antwerpen
    03 213 54 06
  • openingsuren: di, do en vr van 14:00 tot 17:00

Over dit concert

Beleef het verhaal van de Titanic als nooit tevoren. Tijdens dit concert wordt de film geprojecteerd in HD, terwijl de tijdloze soundtrack van James Horner live wordt gespeeld door het Antwerp Symphony Orchestra onder leiding van David Firman. Titanic werd een van de meest succesvolle films aller tijden en won als een van de weinige films in de geschiedenis 11 Academy Awards, waaronder die voor beste film, beste regisseur en beste originele song en soundtrack.

De film uit 1997 van regisseur James Cameron vertelt het meeslepende liefdesverhaal van Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet) en Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), die elkaar ontmoeten tijdens de fatale overtocht van de RMS Titanic in 1912.

De film wordt getoond in de originele versie (Engels gesproken, met ondertitels in het Nederlands en het Frans).

 

 *Aangepast zaalplan van toepassing op dit concert

Bio's

David Firman

Functie
Gastdirigent

David Firman is een veelgevraagd gastdirigent en stond o.a. voor het London Symphony Orchestra, de London Philharmonic, het BBC Concert Orchestra en de Royal Philharmonic, maar werkte ook samen het Accademia di Santa Cecilia Orchestra, de Royal Kapel Copenhagen, de Chinese Philharmonic, Danish Sinfonietta, Aarhus Symphony, Singapore Symphony, Aalborg Symphony, Orquesta Sinfónica de Tenerife en Bangkok Symphony. Hij dirigeerde de originele West End-producties van o.a. Jesus Christ Superstar, Evita, Singin’ in the Rain en The Phantom of the Opera. Daarnaast is hij een ervaren dirigent van filmconcerten, zoals Fantasia en Pirates of the Caribbean, en dirigeerde hij de wereldpremière van Frozen in de Royal Albert Hall.

Lees verder