Seizoen 2019-2020

In 2020 is het honderd jaar geleden dat de Olympische Spelen plaatsvonden in Antwerpen. De Olympische boks- en worstelwedstrijden gingen zelfs door in de voorloper van de Koningin Elisabethzaal. Deze herdenking is voor het Antwerp Symphony Orchestra de aanleiding om te reflecteren over de fysieke dimensie en de spanning tussen het lichamelijke en het hogere. Het thema 'Lichaam of ziel' vormt de rode draad in de concertprogramma’s en omkadering tijdens het seizoen. 

Het orkest verwelkomt in seizoen 2019-2020 ook zijn nieuwe chef-dirigent Elim Chan. Tijdens haar officiële inauguratieconcert op vrijdag 4 oktober in de Koningin Elisabethzaal dirigeert zij onder andere Le Sacre du Printemps van Stravinski. De officiële start van het klassieke concertseizoen geeft het Antwerp Symphony Orchestra, samen met wereldster Elīna Garanča, tijdens een stijlvol openingsgala op donderdag 19 september.

---

Bestel nu je tickets voor onderstaande speciale concerten buiten een vaste reeks in seizoen 2019-2020. Als abonnee krijg je 15% korting op de ticketprijzen!

Losse tickets voor de concerten die deel uitmaken van een vaste reeks zijn te koop vanaf 04.06.2019.

---

Seizoen 2019-2020
Bekijk het volledige programma online >>>

Zin in meer? 
Een abonnement van het Antwerp Symphony Orchestra blijft de meest voordelige formule om een jaar lang te genieten van live klassiek (tot wel 35% korting!). 

Bekijk onze abonnementen en bestel online >>>